Sebenarnya Dah Lama Sherry Nak kurus, Tapi Asal Cuba je GAGAL! Naik Fedup Jugak! Tapi Lepas Minum ULTMAX9 ni, Terus Berubah! Sherry Lost 18KG Walaupun SHerry BZ taw! Korang Patut Cuba Produk NI! Gerenti Puas HATI!

Sherry Al-Hadad

Pengguna & Duta SlimmeWhite

Anda hanya selangkah lagi untuk turunkan berat badan dengan mudah dan Cerahkan kulit serentak! Anda Berpeluang memenangi HADIAH CABUTAN BERTUAH Bernilai Hampir RM50,000 apabila membuat Pembelian pada hari ini, Dapatkan Order ID selepas Anda Tekan "ORDER SEKARANG"

Sila isi maklumat anda di bawah.
Proses tempahan 62%

Lengkapkan Maklumat Dibawah dan Pilih Cara Pembayaran. COD atau Pembayaran Online ToyyibPay

Product
Quantity
Price
HOT DEAL
1 UNIT ULTIMAX9
Jimat RM30, FREE PERFUME 12ML, EBOOK, TELEGRAM SUPPORT
RM180.00 RM150.00

Billing & Shipping

Your order

Product Subtotal
ULTIMAX9 [Free Perfume12ml, Ebook, Telegram Support]  × 1 RM150.00
Subtotal RM150.00
Shipping
Total RM150.00
  • Bayar cash pada posmen semasa barang sampai. COD hanya boleh dilakukan di kawasan Semenanjung Malaysia Sahaja. Tidak termasuk Sabah Sarawak. Sila Buat payment melalui Toyyibpay di bawah terlebih dahulu sekiranya produk di pos ke kawasan Sabah Sarawak.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

100% No-Risk
Money Back Guarantee!

Jangan Risau! Duit anda akan dikembalikan sekiranya Produk Tidak Berkesan!​

Transaksi 100% Selamat

Jangan Bimbang! Transaksi Online Anda Dijamin Selamat dengan menggunakan Online Payment FPX!

Pada mulanya sy hanya buat review, tak sangka pulak berat saya betul-betul turun. Zirah berjaya lost 8kg taw!

Zirah Jamal

Instafamous/Pengguna

Lepas bella kahwin, berat bella naik tau. Tapi Alhamdulillah lepas minum SW max ni, Badan bella semakin kurus dan kulit bella semakin Putih!

Bella

Instafamouse/Pengguna

Saya ni mmg gemok sejak lahir. Dah try macam2 dah untuk kurus. Bagitau je bentuk apa, supliment ke, pil ke, diet ke..semua sy dah buat. tapi x jadi2. Alhamdulillah, target nak kurus sblm kahwin tercapai dengan SW max! Saya LOST 40KG taw!

Fasihin

Pengguna

hai! saya riya! saya pun sama.. masalah berat badan yang sangat berat. Saya tak dapat menampung berat badan saya. Dah macam2 sy try sejak bertahun2 dahulu dan dah beribu2 ringgit saya habis untuk kuruskan badan. Tapi x berhasil. Tetapi saya tidak putus asa dan mencuba SW MAX ni, dan sekarang sy dah lost 41Kg taw!

Riya

Pengguna

picto-faq.png

SOALAN LAZIM

InsyaAllah Ultimax9 tidak akan memberi kesan sampingan samada jangka pendek atau panjang. Kerana Ultimax9 telah di Uji secara Klinikal dimana tiada bahan terlarang dan baik untuk kesihatan. Dan Ultimax9 juga Telah mendapat Anugerah SUPER HEALTH PRODUCT PERINGKAT ASIA PASIFIC! Yakinlah dengan Produk kami.

Didalam  1 Kotak Ultimax9, Ada 1 jus SW MAx berperisa Mangga dan 9 Sachet Meal replacement. Meal Replacement itu terdiri daripada 3 perasa iaitu Chocolate 3pc, Coffee Latte 3pc & Caramel Matcha 3pc.

Tidak ada pantang untuk Minum Ultimax9 ini, Cuma jika anda Ingin Kesan yang betul2 pantas, Kami sarankan anda elakkan minum minuman seperti kafein, susu dan Air kelapa semasa consume produk Ultimax9 ini.

Tiada masalah. cuma kami sarankan untuk jarakkan pengambilan 2 jam dari ubat ubatan hospital

segala Masalah berkaitan Jantung, Kami tidak syorkan anda untuk membeli produk ini. Sila dapatkan khidmat nasihat doctor terlebih dahulu.

Boleh, Kerana Ultimax9 akan mengelakkan senggugut & melancarkan proses pembuangan darah kotor. Kami ada testimoni dimana pelanggan 2 tahun tidak piriod, Alhamdulillah selepas minum SW, terus datang piriod.

Boleh, Dengan Syarat bayi puan tidak sensitif. Kami sarankan bayi 1 tahun keatas.

Insyallah jika digunakan secara konsisten, produk ini mampu membantu Menurunkan Berat badan, serta cerahkan kulit. Anda akan rasa perubahan itu berperingkat. Dan jangan risau, jika anda beli produk Ultimax9 ini, Kami sediakan Group Khas untuk kami bantu anda dari segi penggunaan dan tip2 kurus okeh. So dont worry!

Jangan risau kerana dengan setiap pembelian melalui laman web ini, anda dilindungi oleh jaminan pulangan wang. 

Lelaki dan Wanita yang berusia 12 Tahun ke atas dan tiada masalah JANTUNG.

Mudah je, Hanya minum Pagi 1 sudu 30 min sebelum sarapan, dan 1 sudu malam 2 jam sebelum tidur. Minum Fun Latte pula untuk ganti DINNER

1 Botol SW max boleh bertahan 20 hari. Di minum 5ml pagi dan 5ml sebelum tidur.

Untuk Fun Latte pula bancuh 1 hari 1 kali sahaja. Diminum pada lunch @ Dinner. Rekemen waktu Dinner

Tak perlu, Pergerakan seharian kita dah cukup untuk membakar lemak2 dalam badan kita kerana SW mempunyai herba2 pembakar lemak yang berkesan. sebotol rekod lost kami 5KG-25KG tau. Tapi jika anda bersenam, itu adalah bonus untuk anda mempercepatkan lagi proses kurus anda.

Tak perlu diet ketat2 sampai berlapar dan sakit.Kami sediakan tips yang sangat simple dan Ebook bernilai RM120 secara percuma yang pastikan anda sukakan perubahan seawal 2-9 hari.

Wanita mengandung memang tak boleh makan/minum mana2 produk kurus kerana janin perlukan zat & protein. 

Hanya vitamin sahaja seperti vitamin C & E boleh consume sekali. Jika ubat-ubatan, jamu atau produk kurus & putih lain tak boleh campur kerana merisaukan percanggahan bahan. Jika makan ubat hospital, sila jarakkan 2-4 jam.

Tak boleh sama sekali sebab masa luka pembedahan masih baru dan ibu dalam pantang masih dalam hormon yang tidak stabil. jadi pastikan puan pantang elok2 ya. Habis pantang boleh minum SW dah.

Boleh sangat2. takde masalah. Sesiapa yang dah memang kurus, SW takkan menjadikan anda lebih keding atau kurus sangat2. SW akan berikan anda tenaga dan menjaga kulit2 anda supaya lebih cantik dan cerah.

Jangan risau, Kebanyakkan pelanggan kami sangat puas hati sebab berat mereka maintain malah ada yang masih turun berat selepas 2 minggu stop SW. Tapi jika dear makan sama rutin masa badan besar dulu contoh sekali makan 3 pinggan untuk lunch, insyaAllah berat badan naik dik oii..

Rekod Pelanggan kami, 2-9 hari dari pakai saiz L, dah boleh pakai saiz M. Bergantung cara pengambilan Ultimax9 yang konsisten dan pemakanan mereka. Ada yang dapat lost 9KG dalam 4 hari. Ada 3kg dalam 2 hari. so anda mesti kne cuba.

Boleh, Maximum boleh minum SW Max adalah 40ml sehari. iaitu 20ml pagi   dan 20ml malam.

Tidak boleh lebih dari ini. 

Fun Latte pula sehari 1 sachet. Jika lebih satu sachet pun xde masalah. Cuma masalah cepat habis je ada nnt 🙂

BOLEEHH! apa x boleh plak? Cuma beza yang ikut tips adalah result mereka lebih pantas berbanding yang tak ikut tips.

Rasa sangat sedap. Rasa pati mangga.